Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Hírek

2012.01.12
Gyújtáskábeleknél megválaszthatja a kábel típusát.

Választékunkat folyamatosan bővítjük.  Jelenleg több mint 400 féle gyújtókábel készletből választhat.  A tökéletes kiszolgálásra törekszünk, ezért termékeinknél beállítottuk a    "kábel típusa" dobozt. Itt kiválaszthatja, hogy milyen kábelből készítsük el a készletet.

Választhatja a 7 mm vastag fekete,  vagy gázüzemhez a csökkentett ellenállású kábelt. Mindegyik kábel nagy hőállóságú, nagy átütési szilárdságú kétrétegű szilikongumi szigetelővel készül. A gázüzemhez ajánlott kábel ellenállása kb. fele az általános kábelekének és szerkezetéből adódóan jobban bírja a gázüzem miatti fokozott igénybevételt. Erről bővebben itt olvashat: http://www.gyujtokabel.hu/gaz.html

A népszerű 8 mm vastag piros kábelből jelenleg nem tudunk gyártani, de várhatóan áprilisban ismét megjelenik a kínálatban.

Vannak olyan típusok, ahol ezt a lehetőséget nem ajánljuk fel. Ennek műszaki okai vannak. A Mercedes, BMW kábeleknél vagy a Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Alfa-Romeo bizonyos típusainál ragaszkodunk a gyári kialakításhoz, így önnek itt "be kell érni" a gyári minőséggel.

 A 3 év garancia mindegyik változatra vonatkozik.

Ha kérdése van vagy nem találja a szükséges kábelt keressen az alábbi elérhetőségeken.


        Kugler Károly        +36 20 9519-849       kugler@gyujtokabel.hu

Webáruház készítés